Zelenina v tomto chutném receptu nabízí skvěle vyvážená sousta, barvu a chuť. Pro dosažení nejlepší chutě a kvality používejte čerstvou zeleninu i čerstvého pstruha.
Parmigiana je italský pokrm, který pochází z jižních oblastí Kampánie a Sicílie. Někdy se označuje jako parmigiana di melanzane nebo melanzane alla parmigiana a obvykle se peče ve vrstvách ze smaženého lilku, sýra a rajčatové omáčky.
Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.
Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.