Oblíbené (0) 0 Oblíbené

Váš seznam oblíbených položek je prázdný!

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY

Studené jako okurkové gazpacho

Recepty

Toto okurkové gazpacho, které si snadno připravíte, je osvěžující letní alternativou k obvyklým receptům na polévku

Použité výrobky iCook:

  1. Sada pěti nožů

  2. Kuchyňské prkénko

Přísady:

  1. 2 velké okurky, okrájené, zbavené semínek a nahrubo pokrájené

  2. 500 g řeckého jogurtu

  3. 1 polévková lžíce citrónové šťávy

  4. 3 snítky čerstvého kopru nebo máty

  5. 1 sáček Nutrilite™ Fiber Powder Vlákniny v prášku

  6. Volitelně: 1 stroužek česneku, oloupaného

Způsob přípravy:

  1. Okurku s jogurtem, koprem nebo mátou a citronovou šťávou dejte do mixéru. Pokud přidáváte česnek, nezapomeňte ho nastrouhat.

  2. Přidejte jeden sáček Nutrilite™ Fiber Powder Vlákniny v prášku.

  3. Rozmixujte dohladka.

  4. Osolte a opepřete.

  5. Před konzumací dejte alespoň na hodinu vychladit.

Tip:

Pro větší bohatost chuti přidejte kapku olivového oleje.

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím