Oblíbené (0) 0 Oblíbené

Váš seznam oblíbených položek je prázdný!

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY

Pomazánka z mrkve a čočky

Recepty

Tuto pikantní pomazánku můžete použít jako dip k čerstvé krájené zelenině nebo jako pomazánku na opečený chléb. Tato pomazánka s vysokým obsahem bílkovin a vitaminů je ideální jako zdravá svačina nebo doplněk na večírek.

Použité výrobky iCook:

  1. Nerezové nádobí

  2. Sada pěti nožů

  3. Kuchyňské prkénko

Přísady:

  1. 150 g červené čočky

  2. 150 g nakrájené mrkve

  3. 2 lžíce miso pasty

  4. 3 lžíce olivového oleje

  5. 2 odměrky (1 odměrka = 10 g) Nutrilite™ All Plant Proteinu

  6. Volitelně: 2 snítky nahrubo pokrájeného koriandru

Způsob přípravy:

  1. Mrkev a čočku dejte do hrnce a zalijte vodou. Vařte, dokud suroviny nezměknou. Sceďte přebytečnou vodu.

  2. Všechny přísady kromě koriandru dejte do kuchyňského robotu a mixujte, dokud se nevytvoří kašovitá hmota.

  3. Přimíchejte koriandr a Nutrilite™ All Plant Protein.

  4. Osolte a opepřete podle chuti.

Tip:

Čočku před vařením přeberte (suchou) rukou. Sáčky s čočkou často obsahují drobné kamínky, které by mohly během mixování poškodit kuchyňský robot.

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím