Oblíbené (0) 0 Oblíbené

Váš seznam oblíbených položek je prázdný!

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Stockfood

Domácí mandlové máslo

Recepty

Použijte tuto výživnou pomazánku na sendviče, ovesnou kaši, při přípravě polévek, dipů a omáček nebo do dezertů, kterým přidá jedinečnou texturu a chuť.

Použité výrobky iCook:

  1. Pánev s nepřilnavým povrchem s pokličkou, 28 cm

Přísady:

  1. 300 g mandlí (nebo jiných oblíbených ořechů)

  2. 1 polévková lžíce mandlového nebo hroznového oleje

  3. Volitelné přísady: skořice, kardamom, vanilka, kokosový cukr, nepražené kakao atd.

Způsob přípravy:

  1. Na suchou pánev nasypte do jedné vrstvy mandle a na středním plameni je za častého míchání opražte do zlatohněda, dokud se nerozvoní. Nechte je chvíli chladnout.

  2. Mandle vsypte do mixéru a minutu je mixujte, dokud se z nich nestane na hrubo pomletá mandlová směs. Směs setřete ze stěn mixéru a nechte 10 minut chladnout.

  3. Mixujte další minutu, dokud se nevytvoří jemná mandlová moučka. Setřete ze stěn a nechte 10 minut chladnout.

  4. Celý tento postup opakujte ještě třikrát až pětkrát, dokud nevznikne krémovitá mandlová pasta. Postupně přidávejte olej.

  5. Přidejte příchuti dle vlastní volby a opět rozmixujte, aby se vše rovnoměrně spojilo.

Recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF nebo ePub

Související obsah

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím