Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Gazpacho

Recepty

Gazpacho je lahodná a osvěžující studená španělská polévka původem z Andalusie. Připravuje se ze syrové zeleniny a hodí se především pro horké letní měsíce.

Použité výrobky iCook

  1. Sada pěti nožů

  2. Dvoulitrová nerezová mísa

  3. 25cm pánev s nepřilnavým povrchem


Přísady:

  1. 1 kg žlutých hruškových nebo červených rajčat na stonku, rozčtvrcených

  2. 1 zelená paprika, nakrájená na větší kousky

  3. 1 malý stroužek česneku, utřený

  4. 200 ml olivového oleje

  5. 50 ml bílého octa

  6. Sůl a pepř

  7. Volitelně: 10 g NUTRILITE All Plant Protein

  8. Volitelně: ciabatta, nakrájená

  9. Volitelně: okurka a červené a žluté papriky, nakrájené na kostičky


Postup:

  1. Rajčata, zelenou papriku a česnek dejte do mixéru a mixujte 5 minut, nebo dokud nebude zelenina zcela rozmixovaná.

  2. Gazpacho přes cedník přelijte do mísy, čímž odstraníte zbylé nerozmixované kousky.

  3. Gazpacho přelijte zpátky do mixéru, přidejte olej, ocet, sůl a případně i NUTRILITE All Plant Protein. Opět rozmixujte.

  4. Gazpacho dochuťte, a chcete-li dosáhnout řidší konzistence, přijdete trochu vody. Podávejte a nechte si chutnat!


Volitelné přílohy

Nakrájenou ciabattu opečte na pánvi s nepřilnavým povrchem a vychutnejte si ji s gazpachem. Pro dodání barvy a svěžesti gazpacho ozdobte na kostičky nakrájenou okurkou a červenou a žlutou paprikou.

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub.

Související obsah

© Amway

Slavnostní polévka z červené řepy se sušenými fíky a lískovými ořechy

Recepty

více

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím