Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Pečený pstruh s restovanou zeleninou a olivami

Recepty

Použité výrobky iCook:

  1. Dřevěné kuchyňské prkénko

  2. Sada pěti nožů

  3. Mísy

  4. Dvoulitrový hrnec s pokličkou

Přísady:

  1. 400 g malých brambor, oškrabaných a rozkrájených napůl

  2. Olivový olej

  3. Sůl a čerstvě namletý černý pepř na dochucení

  4. 2 malé šalotky, nakrájené na čtvrtky

  5. 1 červená paprika, nakrájená na větší kousky

  6. 2 pstruzi, filetovaní

  7. Šťáva ze 2 citronů

  8. Hrst petrželky, nasekané nahrubo

  9. 20 g bylinkového másla

  10. 50 g sušených rajčat, nasekaných nahrubo

  11. 100 g zelených oliv plněných červenou papričkou

  12. 100 g salátu ze zelených listů (volitelně)


Postup:

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.

  2. Brambory 10 minut povařte v iCook Dvoulitrovém hrnci. Brambory sceďte a vložte do středně velké mísy iCook. Pokapejte olivovým olejem a promíchejte, podle chuti přidejte sůl a pepř. Poté položte na plech pečicí papír – ujistěte se, že je papír dost velký nato, abyste z něj v dalších krocích vytvořili balík.

  3. Na pečicí papír na plechu narovnejte brambory, šalotku a kousky papriky a pečte 5 minut, dokud se nezačnou zapékat.

  4. Pstruhy očistěte a ujistěte se, že jsou zbaveni všech kostí.

  5. Pstruhy položte na zeleninu, osolte a opepřete. Pokapejte citronovou šťávou a posypte petrželkou. Celý pokrm pečlivě zabalte do pečicího papíru. Ujistěte se, že jsou všechny okraje těsně uzavřené, a pečte 10–12 minut.

  6. Chcete-li zkontrolovat, zda je pstruh upečený, rozbalte pečicí papír. Pokud je maso bílé a kůže se začíná odlupovat, je ryba hotová. Pokud ne, jídlo znovu zabalte a vraťte na dalších pár minut do trouby.

  7. Vytáhněte plech z trouby, zabalený pokrm sundejte z plechu, odložte ho stranou, rozbalte a k rybě, dokud je ještě horká, přidejte bylinkové máslo.

  8. Na ještě teplý plech nakapejte olivový olej a přidejte pečenou zeleninu a pstruhy. Přidejte sušená rajčata a pečte, dokud nebude zelenina dokřupava. Vytáhněte plech z trouby, přidejte olivy a nechte několik minut odpočinout. Podávejte teplé.

Volitelná příloha: čerstvý salát ze zelených listů s olivovým olejem a solí

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím