Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Getty Images

Ruský salát „Sleď v kožichu“

Recepty


Přísady:

  1. 2 ks červené řepy

  2. 3 brambory

  3. 3 mrkve

  4. 230 g filé ze sledě

  5. 2 sladkokyselá jablka

  6. 1 cibule, oloupaná a nakrájená

  7. 2 vejce

  8. 200 g majonézy

  9. několik snítek petrželky


Způsob přípravy:

  1. Z filé ze sledě nechte vykapat vodu.

  2. Řepu vařte 30–40 minut ve 3litrových hrncích a brambory a mrkev 20–25 minut ve 2litrovém hrnci. Zeleninu nechte vychladnout.

  3. V litrovém hrnci uvařte natvrdo vejce. Odložte stranou a nechte vychladnout.

  4. Brambory a řepu okrájejte. Použijte kuchyňské rukavice, abyste si ochránili ruce před skvrnami.

  5. Pomocí jednoho z nožů iCook nakrájejte filé ze sledě, brambory, mrkev a jablka na kostky (~0,5 cm velké).

  6. Oloupejte vejce a na struhadle iCook je nastrouhejte. Nerezovou mísu přikryjte víčkem a dejte do chladničky.

  7. Nastrouhejte řepu.

  8. Na servírovací misku dejte vrstvu brambor a na ně majonézu. Poté naneste vrstvu sledě a cibule, přidejte sůl a majonézu. Navrch položte vrstvu mrkve a červené řepy a přidejte sůl a majonézu. Jako poslední vrstvu narovnejte jablka.

  9. Zarovnejte okraje, vršek a boky pomažte majonézou. Překryjte potravinářskou fólií a uložte na několik hodin nebo přes noc do chladničky.

  10. Před podáváním posypte nastrouhaným vejcem a ozdobte několika snítkami petrželky.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím