Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Getty Images

Čokoládové tiramisu

Recepty

Tiramisu lze připravit i s kakaem, které v tomto dezertu skvěle doplňuje kávu. Tato variace na slavnou klasiku je opravdu vynikající.

Přísady:

  1. 24 podlouhlých piškotů

  2. 200 ml Espresso mleté kávy od Amway

  3. 100 g rozlámané hořké čokolády (70–80 % kakaa)

  4. 300 g sýra mascarpone

  5. 250 ml smetany na šlehání

  6. 75 g moučkového cukru

  7. Jedna lžička vanilky

  8. Nahrubo nadrcená zrnka kávy (jen pokud chcete, na ozdobu)

Recept:

  1. Spodek obdélníkového pekáče obložte polovičním množstvím podlouhlých piškotů. Důkladně pokapte espressem.

  2. V malém hrnci iCook rozpusťte na středním ohni hořkou čokoládu a nechejte ji vychladnout.

  3. Vložte do mísy mascarpone, moučkový cukr a vanilku. Vše smíchejte elektrickým mixérem, dokud se nezačnou tvořit měkké špičky.

  4. Přidejte rozpuštěnou čokoládu a znovu vše mixujte, dokud se přísady nespojí. Polovinu směsi nalijte na piškoty v pekáči.

  5. Poté na směs položte zbývající piškoty a znovu je pokapejte espressem. Přidejte zbytek mascarponové směsi. Pokud chcete, můžete dezert ozdobit rozdrcenými kávovými zrny.

  6. Před podáváním jej vložte alespoň na šest hodin do lednice.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím