Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Getty Images

Těstoviny al forno s ricottou a domácí rajčatovou omáčkou

Recepty

Tento chod připomíná typické italské lasagne a jeho příprava je velmi jednoduchá. Dobře se skladuje v lednici, takže jej nemusíte sníst najednou.

Přísady:

  1. 750 g těstovin Fusilli od Amway

  2. Jedna najemno nasekaná bílá cibule

  3. Jedna nasekaná sušená červená chilli paprička

  4. Dva najemno nasekané stroužky česneku

  5. Dvě plechovky na kostky nakrájených rajčat (2 x 400 g)

  6. Hrst nasekaných čerstvých lístků bazalky

  7. 200 g sýru ricotta

  8. Několik hrstí nastrouhaného parmazánu

  9. 100 g nastrouhaného sýra mozzarella

  10. Extra panenský olivový olej od Amway

  11. Sůl, Černý pepř

Recept:

  1. Předehřejte troubu na 200 °C a dejte vařit osolenou vodu v hrnci iCook. Jakmile začne bublat, přidejte těstoviny a vařte je o 3 až 4 minuty kratší dobu, než je uvedeno na obalu.

  2. Poté je sceďte a odložte. Mezitím nalijte na pánev iCook s nepřilnavým povrchem olivový olej a nechejte opéci cibuli, česnek a chilli papričky na mírném až středním ohni po dobu 5 až 10 minut nebo dokud cibule nezměkne.

  3. Přidejte rajčata a nechejte omáčku 5 až 10 minut na mírném ohni vařit. Poté ji sundejte z plotýnky a přidejte sýry ricotta a parmazán. Dochuťte solí a pepřem.

  4. Velký obdélníkovitý pekáč potřete olivovým olejem. Naspod nalijte vrstvu omáčky a přidejte vrstvu těstovin.

  5. Postupně střídejte jednotlivé vrstvy, dokud všechny přísady nevyčerpáte.

  6. Nakonec posypte nastrouhanou mozzarellou. Pečte 15 minut nebo dokud sýr nedostane zlatavou barvu.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím