Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Bobulový koláč

Recepty

Díky lahodnému mixu sladkého, máslového pečiva a nakyslé náplně je tento koláč velice oblíbený.

Přísady:

  1. 225 g polohrubé mouky

  2. 110 g na kostky nakrájeného másla

  3. 80 g krystalového cukru

  4. 1 vejce

  5. 1–2 lžíce studené vody

  6. šlehané vejce

  7. 300 g vypeckovaných třešní

  8. 225 g malin

  9. 225 g borůvek

  10. 150 g nakrájených jahod

  11. 175 g krystalového cukru

  12. 40 g kukuřičného škrobu

  13. 2 lžíce citronové šťávy

Recept:

  1. V kuchyňském robotu smíchejte mouku, máslo a cukr. Přidejte vejce a vodu a vytvořte těsto. Dejte na 30 minut vychladit.

  2. Těstem vystelte formu na koláč (zbylé těsto si odložte stranou). Propíchejte ho po celé ploše vidličkou a tuto koláčovou krustu pečte (s papírem a keramickými fazolemi na pečení) 15 minut na 180 °C. Pak papír a fazole sejměte a pečte dalších 5 minut. Upečené těsto vyndejte z trouby a nechejte vychladnout.

  3. Ovoce 10 minut povařte v hrnci iCook™. Přidejte cukr, kukuřičný škrob a citronovou šťávu. Jakmile směs zhoustne, lžičkou ji nalijte do upečeného těsta.

  4. Na horní straně koláče vytvořte ze zbylých kusů těsta mřížku. Potřete vejcem a pečte 20 minut.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím