Obtížnost: snadné
Použité výrobky iCook: Sada pěti nožů; 4litrový hrnec s pokličkou
Přísady:
165 g čínských fazolek (okapaných)
3 hrsti listů salátu
¼ červeného zelí
3 polévkové lžíce semínek z granátového jablka
2 polévkové lžíce vlašských ořechů
2 polévkové lžíce balzámového octa z Modeny
2 polévkové lžíce olivového oleje
sůl
citron
skořice
kmín
Příprava:
V trošce vody povařte fazole v iCook 4litrovém hrnci s pokličkou po dobu 30 minut a poté je přesypte do mísy.
Až fazole vychladnou, nasekejte listy salátu a červené zelí iCook Nožem. Přidejte je do hrnce s granátovým jablkem a vlašskými ořechy.
Vmíchejte citron, olivový olej, balzámový ocet z Modeny, sůl, skořici a kmín, pak okořeňte podle chuti.