Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Stockfood

Jehněčí kotlety, artyčok a plněné révové listy

Recepty

Obtížnost: střední
Použité výrobky iCook: Sada pěti nožů; Víceúčelové kuchyňské nůžky; mísa; 8litrový hrnec s pokličkou

Přísady:

  1. 6 jehněčích kotlet

  2. 6 plátků artyčoku

  3. 300 g mletého hovězího

  4. 2 cibule

  5. 200 g rýže

  6. 100 g jemného bulguru

  7. ½ svazečku petržele

  8. 200 g révových listů

  9. 1 nakrájené rajče

  10. 1 dezertní lžička kmínu

  11. 1 čajová lžička kurkumy

  12. 1 polévková lžíce rajčatové omáčky

  13. 110 ml olivového oleje

  14. 2 stroužky česneku

  15. sůl, černý pepř

Příprava:

  1. iCook Nožem nakrájejte hovězí, cibuli, česnek a rajčata a iCook Víceúčelovými kuchyňskými nůžkami nastříhejte petržel.

  2. Vše v míse smíchejte s bulgurem, rýží, kořením a olivovým olejem.

  3. Hněťte 10–15 minut. Pak směsí naplňte révové listy a srolujte je.

  4. Vložte do iCook Hrnce tři jehněčí kotlety. Na ně položte plátky artyčoku a pak dvě vrstvy révových listů. Na ně zase položte jehněčí kotlety, plátky artyčoku a dvě vrstvy révových listů.

  5. Přilijte olivový olej a rajčatovou omáčku.

  6. Vařte na plotně při vysoké teplotě a pak nechejte 40 minut dusit.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím