Obtížnost: střední
Použité výrobky iCook: 4litrový hrnec s pokličkou; Sada pěti nožů; mísa
Přísady::
300 g těstovin fusilli
10 na slunci sušených rajčat
300 g plátků kuřete
6 velkých žampionů
3 stroužky česneku
200 ml smetany
sůl a pepř
3 sklenice vody ze zařízení na úpravu pitné vody eSpringTM
Příprava:
Pomocí iCook Nože "Santoku" nakrájejte kuře na velké kousky, najemno nasekejte česnek, žampiony a na slunci sušená rajčata rozkrojte na poloviny.
Rozehřejte iCook 4litrový hrnec s pokličkou a přilijte olivový olej. Osmažte kuře dozlatova. Přidejte česnek a na slunci sušená rajčata a promíchejte. Přidejte houby a promíchejte.
Přidejte vodu ze zařízení na úpravu pitné vody eSpring, okořeňte a nechejte povařit, poté vmíchejte smetanu. Přidejte italské těstoviny fusilli. Nechejte 30 minut podusit, občas promíchejte, dokud smetana nezhoustne.