Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Istockphoto

Fusilli s kuřecími kousky a na slunci sušenými rajčaty

Recepty

Obtížnost: střední
Použité výrobky iCook: 4litrový hrnec s pokličkou; Sada pěti nožů; mísa

Přísady::

  1. 300 g těstovin fusilli

  2. 10 na slunci sušených rajčat

  3. 300 g plátků kuřete

  4. 6 velkých žampionů

  5. 3 stroužky česneku

  6. 200 ml smetany

  7. sůl a pepř

  8. 3 sklenice vody ze zařízení na úpravu pitné vody eSpringTM

Příprava:

  1. Pomocí iCook Nože "Santoku" nakrájejte kuře na velké kousky, najemno nasekejte česnek, žampiony a na slunci sušená rajčata rozkrojte na poloviny.

  2. Rozehřejte iCook 4litrový hrnec s pokličkou a přilijte olivový olej. Osmažte kuře dozlatova. Přidejte česnek a na slunci sušená rajčata a promíchejte. Přidejte houby a promíchejte.

  3. Přidejte vodu ze zařízení na úpravu pitné vody eSpring, okořeňte a nechejte povařit, poté vmíchejte smetanu. Přidejte italské těstoviny fusilli. Nechejte 30 minut podusit, občas promíchejte, dokud smetana nezhoustne.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím