Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© iStockphoto

Brusinkový koláč bez kůrky

Recepty

Přísady:

  1. 120 g hladké mouky

  2. 180 g hnědého cukru

  3. ¼ kávové lžičky soli

  4. 400 g brusinek (nebo višní)

  5. 75 g nasekaných vlašských ořechů

  6. 120 g rozpuštěného másla

  7. 2 vejce, rozšlehaná

  8. 1 kávová lžička mandlového extraktu

Recept:

  1. Předehřejte troubu na 175 °C.

  2. Smíchejte mouku, cukr a sůl. Přimíchejte brusinky a vlašské ořechy. Poté přimíchejte máslo, rozšlehaná vejce a mandlový extrakt.

  3. Těsto rozprostřete po pánvi s nepřilnavým povrchem.

  4. Pečte 40 minut při 175 °C.

  5. Podávejte s vanilkovou zmrzlinou (volitelně).

Recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF nebo ePub

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím