Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Shutterstock

Žampióny s vegetariánskou nádivkou

Recepty


Přísady:

  1. 40 žampionů

  2. 1 červená paprika

  3. 40 g orestované červené papriky, nakrájené na kousky

  4. ½ středně velké cibule

  5. 3 jarní cibulky

  6. 1 kávová lžička oregana

  7. 6 polévkových lžic strouhanky

  8. 4 polévkové lžíce nastrouhaného parmezánu

  9. 30 g čerstvé petrželky

  10. 2 polévkové lžíce olivového oleje

  11. ½ polévkové lžíce soli nebo podle chuti

  12. ¼ kávové lžičky drceného pepře nebo podle chuti


Způsob přípravy:

  1. Žampióny očistěte a odstraňte jim nožky.

  2. Polovinu nožek nakrájejte na velmi malé kousky, druhou polovinu vyhoďte. Nakrájejte cibuli, jarní cibulku, červenou papriku, orestovanou papriku a petrželku.

  3. Na 25cm iCook Pánvi s nepřilnavým povrchem rozpalte olivový olej. Do pánve přidejte nakrájené nožky, červenou papriku, orestovanou papriku, jarní cibulku a cibuli a rychle osmahněte. Vařte 5 minut, dokud nebude paprika a cibule křehká, poté přidejte oregano, sůl a drcený pepř.

  4. Pánev vytřete papírovou utěrkou, poté na ni narovnejte žampiony klobouky směrem dolů a pořádně je naplňte nádivkou.

  5. Pánev postavte na sporák na mírný plamen a přikryjte pokličkou.

  6. Ohřívejte 15 minut nebo dokud se houby nepropečou.

Recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF nebo ePub

Související obsah

© StockFood

Slavnostní kapusta, pečený sladký brambor a pastinákový salát se sýrem feta, pekanovými ořechy a granátovým jablkem

Recepty

více

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím