Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Shutterstock

Jehněčí tandoori – tradičně známé pod názvem tandir kebab

Recepty

Úroveň obtížnosti: Snadná
Použité náčiní: iCook 8litrový holandský hrnec s pokličkou
Přísady: 3 kg jehněčí kýty (bez kosti, mražená), 400 g jehněčího hřbetu (mražený), ½ polévkové lžíce soli, ½ polévkové lžíce černého pepře, 1 polévková lžíce kmínu, 1 polévková lžíce tymiánu
Postup

  1. Zmrazenou jehněčí kýtu a hřbet vložte přímo do hrnce, přidejte sůl, černý pepř, kmín a tymián. Přikryjte hrnec pokličkou a dejte na sporák na nejnižší stupeň.

  2. Pod pokličkou vařte 2,5 hodiny. Díky uzavření hrnce pokličkou uvaří iCook hrnec maso v páře bez přístupu vzduchu do měkka.

  3. Sundejte s plotýnky a můžete začít podávat jehněčí tandoori!

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

Související obsah

Slavnostní guláš s knedlíky, kozlíčkem polním a hruškami plněnými brusinkami

Recepty

více

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím