Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Telecí s hlívou a rýžovými nudlemi ve sladkokyselé omáčce

Recepty

Celková doba přípravy: 60 minut

Celková doba vaření: 30 minut

Vybavení:

  1. iCook 4 litrová pánvička s pokličkou

  2. iCook Wok

  3. nože

  4. struhadlo na zeleninu

Přísady:

  1. 1 cibule

  2. 1 sladká červená paprika

  3. 1 sladká žlutá paprika

  4. 300 g hlívy

  5. 600 g telecí svíčkové

  6. 250 g konzervovaných plátků ananasu

  7. 1 stroužek česneku

  8. 30 g čerstvého zázvoru

  9. 300 g rýžových nudlí

  10. 100 ml extra panenského olivového oleje

  11. 50 g nakrájených rajčat

  12. 2 polévkové lžíce sójové omáčky

  13. šťáva z 1 citrónu

Způsob přípravy:

  1. Veškerou zeleninu a houby nakrájejte na plátky, maso nakrájejte na kousky velikosti sousta, ananas nakrájejte na kostičky. Šťávu si schovejte do omáčky a nastrouhejte česnek a zázvor.

  2. Rýžové nudle uvařte v iCook 4 litrové pánvičce, dobu vaření najdete na obalu. Poté nudle propláchněte studenou vodou.

  3. V pánvi iCook Wok rozehřejte olej a telecí orestujte (2–3 minuty). Poté pánev sundejte z plotýnky a odstavte.

  4. Orestujte česnek, zázvor a pak houby a zeleninu. Přidejte ananas a vařte 3–5 minut.

  5. Vmíchejte nakrájená rajčata, sójovou omáčku a citrónovou šťávu. Přidejte trošku ananasové šťávy, aby byla omáčka o něco nasládlejší.

  6. K zelenině přidejte maso a nudle, vše důkladně promíchejte a můžete podávat.

Tip od VPA: Než tento recept předvedete ostatním, nejdříve si ho doma vyzkoušejte. „Překvapí Vás, o kolik bude jednodušší, pokud si ho předem natrénujete!“ zdůrazňuje VPA Cornel Robu.

Tento recept si můžete stáhnout ve formátu PDF a vytisknout si ho, nebo ve formátu ePub a použít ho ve své oblíbené čtečce, nebo si ho uložit na mobilní zařízení.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím