Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Pečená jablka a hrušky s brusinkami a šalvějí

Recepty

Doba přípravy a vaření: 1 hodina a 10 minut

Přísady:

  1. 4 středně velká jablka, např. odrůdy Gala nebo Cox

  2. 2 středně velké hrušky, např. odrůdy Comice nebo Rocha, nakrájené na čtvrtky

  3. 2 polévkové lžíce čerstvých brusinek

  4. 2 polévkové lžíce másla nakrájeného na kostičky

  5. Lístky šalvěje na ozdobu

Způsob přípravy:

  1. Předehřejte troubu na 180 °C (160 °C u horkovzdušné trouby) | plynový stupeň 4

  2. Na pečicí plech naskládejte celá jablka, čtvrtky hrušek a brusinky. Na jablka a hrušky položte kostky másla.

  3. Pečte asi 1 hodinu, dokud při píchnutí špičkou nože nebudou velice měkké. Jablka by se měla zvrásnit.

  4. Vyjměte z trouby a nechejte chvíli vychladnout. Ozdobte lístky šalvěje a podávejte.

Pečená jablka a hrušky s brusinkami a šalvějí (ve formátu PDF / ve formátu ePub )

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím