Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Tradiční marinovaný sleď

Recepty

Doba přípravy a vaření: 15 minut

Doba chlazení: 1 hodina

Přísady:

  1. 4 polévkové lžíce rostlinného oleje

  2. 200 g rajčatového pyré

  3. 200 g krupicového cukru

  4. 80 ml vody

  5. 120 ml bílého octa

  6. 1/2 čajové lžičky soli

  7. 1/4 čajové lžičky sušeného kopru

  8. 1/4 čajové lžičky čerstvě namletého černého pepře

  9. 4 plátky sledě, vykostěné a nakrájené na kostky

Způsob přípravy:

  1. Na velké pánvičce iCook rozehřejte olej. Nechejte jej na středním ohni, dokud nezačne být horký.

  2. Přidejte rajčatové pyré a za neustálého míchání je přiveďte k varu. Snižte plamen na mírný a vmíchejte cukr.

  3. Vařte, dokud se cukr nerozpustí. Pak pánvičku sundejte z plotýnky. Vmíchejte vodu, ocet, sůl, kopr a pepř.

  4. Vložte sledě do velké zavařovací sklenice. Zalijte jej rajčatovou omáčkou.

  5. Nechejte vychladnout na pokojovou teplotu a poté dobře uzavřete víkem. Před podáváním vložte na 1 den do lednice.

Tradiční marinovaný sleď (ve formátu PDF / ve formátu ePub )

Související obsah

© StockFood

Slavnostní kapusta, pečený sladký brambor a pastinákový salát se sýrem feta, pekanovými ořechy a granátovým jablkem

Recepty

více

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím