Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Slavnostní kapusta, pečený sladký brambor a pastinákový salát se sýrem feta, pekanovými ořechy a granátovým jablkem

Recepty

Doba přípravy a vaření: 1 hodina

Přísady:

  1. 2 velké sladké brambory, oloupané a nakrájené na kostičky

  2. 100 ml olivového oleje a 2 polévkové lžíce navíc

  3. 2 polévkové lžíce octa z bílého vína

  4. 1 špetka cukru

  5. 1 čajová lžička dijonské hořčice

  6. 450 g nasekané kapusty kadeřavé, tlusté stonky odstraňte

  7. 1 placka bílého chleba, nakrájená na široké plátky

  8. 125 g sýru feta, osušeného a nakrájeného na větší kostky

  9. 4 polévkové lžíce semínek granátového jablka

  10. 3 polévkové lžíce pekanových ořechů

  11. Sůl a čerstvě namletý černý pepř

Způsob přípravy:

  1. Předehřejte troubu na 180 °C (160 °C u horkovzdušné trouby) | plynový stupeň 4.

  2. Na pečicí plech vložte sladké brambory, přidejte 2 polévkové lžíce olivového oleje a dochuťte trochou soli a pepře.

  3. Pečte 30–40 minut. V polovině doby brambory otočte. Hotové budou, až na okrajích změní barvu a při píchnutí špičkou nože budou měkké.

  4. Zatímco se budou brambory péct, smíchejte ve velké míse iCook ocet, cukr a hořčici se solí a pepřem, dokud se cukr a sůl nerozpustí.

  5. Postupně přimíchejte 100 ml olivového oleje, dokud dresink nezhoustne a neemulguje. Přidejte kapustu a rukama ji dobře promíchejte s dresinkem.

  6. Opečte plátky chlebové placky na suché iCook Pánvičce s pokličkou, postavte na středně rozehřátou plotýnku a občas otočte. Sundejte z plotýnky.

  7. Až bude sladký brambor hotový, vyndejte ho z trouby. Nechejte krátce vychladnout. Poté přidejte kapustu se sýrem feta, semínka granátového jablka a pekanové ořechy. Vše dobře promíchejte.

  8. Před servírováním směs rozdělte na talíře a položte na ni opečené plátky chlebové placky.

Slavnostní kapusta, pečený sladký brambor a pastinákový salát se sýrem feta, pekanovými ořechy a granátovým jablkem (ve formátu PDF / ve formátu ePub )

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím