Nákupní košík (0) 0 Nákupní košík

Košík je prázdný

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© StockFood

Svíčková se středomořskou zeleninou a sýrovými špeclemi s nízkým podílem tuku

Recepty

Doba přípravy: 45 minut

Přísady na přípravu sýrových špeclí s nízkým podílem tuku:

  1. 170 g mouky

  2. 2 vejce

  3. 50 g eidamu

  4. 45 g sýru camembert

  5. 2 cibule, oloupané

  6. ½ polévkové lžíce řepkového oleje

  7. Trocha vody

Přísady na přípravu svíčkové se středomořskou zeleninou:

  1. 480 g zelených paprik

  2. 120 g jarní cibulky

  3. 200 g cherry rajčátek

  4. 800 g mrkve

  5. 400 ml zeleninového vývaru

  6. 400 g svíčkové

  7. Řepkový olej

  8. Sůl a pepř

  9. Paprika

  10. Koriandr

Způsob přípravy:

  1. Smíchejte dohromady vejce, sůl a trochu vody a zadělejte těsto. Těsto vypracujte a pak ho dejte stranou.

  2. Mezitím omyjte a nakrájejte zelené papriky, jarní cibulku, rajčátka a mrkev.

  3. Dejte do 2litrového hrnce iCook s horkým zeleninovým vývarem.

  4. Dochuťte solí, paprikou a koriandrem, hrnec přiklopte poklicí a nechte 5 minut zvolna vařit.

  5. Při vysoké teplotě předehřejte střední pánev s nepřilnavým povrchem iCook.

  6. Svíčkovou osolte a opepřete a po každé straně důkladně osmahněte (1–2 minuty).

  7. Těsto na špecle dejte do plastového sáčku s otvory a špecle z otvorů vytlačte opatrně do 4litrového polévkového hrnce iCook s vroucí vodou.

  8. Špecle ukládejte vrstvu po vrstvě do mísy iCook. Nastrouhejte na ně sýr a otočte je v míse s naběračkou horké vody.

  9. Na nejmenší pánvi s nepřilnavým povrchem iCook osmahněte cibulku a dejte ji na špecle.

  10. Z hrnce vyndejte hovězí maso, přelijte ho trochou zeleninového vývaru a podávejte se špeclemi a povařenou zeleninou.

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ve formátu ePub .

Související obsah

Slavnostní guláš s knedlíky, kozlíčkem polním a hruškami plněnými brusinkami

Recepty

více

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím