Snadná příprava pohoštění
Technologie v domácnosti
Společnost Amway je připravena na vánoční období a uvádí na trh iCook Wok.
Společnost Amway je připravena na vánoční období a uvádí na trh iCook Wok.
Tradiční pánev wok je kuchyňské náčiní s kulatým dnem pocházející z Číny z období mezi 10. až 13. stoletím. Díky svému neobvyklému tvaru se povrch pánve zahříval rovnoměrně, a příprava jídla byla proto rychlejší. Tato vlastnost byla pro lidi s omezeným množstvím potravin a topiva velice důležitá.
Společnost Amway se na toto časem prověřené kuchyňské náčiní zaměřila a uzpůsobila je 21. století. První věcí, kterou se nový iCook™ Wok liší od tradiční zakulacené pánve wok, je ploché dno. Pánev je určena pro dnešní kuchyně, ne pro vaření na otevřeném ohni, takže ploché dno je vhodné k použití na elektrickém, plynovém, keramickém a indukčním sporáku. Konstrukce pánve wok se skládá ze sedmi vrstev nerezové oceli, které podporují rovnoměrné vedení tepla s cílem urychlit vaření a šetřit energii. Stejně jako všechno ostatní iCook Nerezové nádobí i tato pánev využívá metodu vaření při nízké vlhkosti VITALOK™ *, která uchovává původní živiny, barvu, chuť a strukturu potravin. iCook Wok je velice všestranný a lze ho použít k nejrůznějším způsobům přípravy pokrmů – od smažení, vaření, dušení a pečení až po přípravu pokrmů v páře.
iCook Wok je dodáván s Napařovacím stojanem pro vaření zeleniny či ryb v páře a s Mřížkou ve tvaru lotosového květu, která udržuje pokrm teplý, zatímco se další připravuje.
Nyní, když znáte výhody iCook Woku, můžete vyzkoušet náš nový výtečný předkrm a pohostit jím své přátele.
Ingredience
2 středně velké lilky
AMWAY™ Extra panenský olivový olej
100 g strouhaného sýra Gouda
150 g tvarohu
4 g nasekaného česneku
40 g nasekaných vlašských ořechů
40 g nasekaného koriandru, bazalky či petržele
3 g papriky
sůl a pepř dle chuti
Omyjte lilky a pomocí iCook Šéfkuchařského nože je podélně nakrájejte na tenké proužky. Proužky osolte a nechejte pět minut odstát a pustit vodu. Omyjte je a osušte.
Nalijte do iCook Woku olej a rozehřejte jej. Osmažte plátky lilku, dokud se na nich nevytvoří hnědá krusta. Vyjměte lilek z pánve a položte jej na papírový ubrousek, který vysaje přebytečný olej.
Náplň: smíchejte sýr Gouda a tvaroh v iCook míse s víčkem a přidejte česnek, bylinky a vlašské ořechy. Přidejte papriku a sůl a pepř dle chuti.
Lžičkou naneste náplň na plátky lilku a zamotejte. Posypte bylinkami.
Porce pro 4 osoby.
*Chcete-li využít metody VITALOK, musíte iCook Wok přikrýt pokličkou.
Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.
Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.