ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY

Snadná příprava pohoštění

Technologie v domácnosti

Společnost Amway je připravena na vánoční období a uvádí na trh iCook Wok.

Tradiční pánev wok je kuchyňské náčiní s kulatým dnem pocházející z Číny z období mezi 10. až 13. stoletím. Díky svému neobvyklému tvaru se povrch pánve zahříval rovnoměrně, a příprava jídla byla proto rychlejší. Tato vlastnost byla pro lidi s omezeným množstvím potravin a topiva velice důležitá.

Splnění dnešních kuchařských požadavků

Společnost Amway se na toto časem prověřené kuchyňské náčiní zaměřila a uzpůsobila je 21. století. První věcí, kterou se nový iCook™ Wok liší od tradiční zakulacené pánve wok, je ploché dno. Pánev je určena pro dnešní kuchyně, ne pro vaření na otevřeném ohni, takže ploché dno je vhodné k použití na elektrickém, plynovém, keramickém a indukčním sporáku. Konstrukce pánve wok se skládá ze sedmi vrstev nerezové oceli, které podporují rovnoměrné vedení tepla s cílem urychlit vaření a šetřit energii. Stejně jako všechno ostatní iCook Nerezové nádobí i tato pánev využívá metodu vaření při nízké vlhkosti VITALOK™ *, která uchovává původní živiny, barvu, chuť a strukturu potravin. iCook Wok je velice všestranný a lze ho použít k nejrůznějším způsobům přípravy pokrmů – od smažení, vaření, dušení a pečení až po přípravu pokrmů v páře.

Příslušenství navíc

iCook Wok je dodáván s Napařovacím stojanem pro vaření zeleniny či ryb v páře a s Mřížkou ve tvaru lotosového květu, která udržuje pokrm teplý, zatímco se další připravuje.

Recept: Lilkové rolky s bylinkami a sýrovým krémem

Nyní, když znáte výhody iCook Woku, můžete vyzkoušet náš nový výtečný předkrm a pohostit jím své přátele.





Ingredience

2 středně velké lilky

AMWAY™ Extra panenský olivový olej

100 g strouhaného sýra Gouda

150 g tvarohu

4 g nasekaného česneku

40 g nasekaných vlašských ořechů

40 g nasekaného koriandru, bazalky či petržele

3 g papriky

sůl a pepř dle chuti

  1. Omyjte lilky a pomocí iCook Šéfkuchařského nože je podélně nakrájejte na tenké proužky. Proužky osolte a nechejte pět minut odstát a pustit vodu. Omyjte je a osušte.

  2. Nalijte do iCook Woku olej a rozehřejte jej. Osmažte plátky lilku, dokud se na nich nevytvoří hnědá krusta. Vyjměte lilek z pánve a položte jej na papírový ubrousek, který vysaje přebytečný olej.

  3. Náplň: smíchejte sýr Gouda a tvaroh v iCook míse s víčkem a přidejte česnek, bylinky a vlašské ořechy. Přidejte papriku a sůl a pepř dle chuti.

  4. Lžičkou naneste náplň na plátky lilku a zamotejte. Posypte bylinkami.

Porce pro 4 osoby.


*Chcete-li využít metody VITALOK, musíte iCook Wok přikrýt pokličkou.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím