Shopping List (0)

Děkujeme vám! Vaše nákupní seznam položky byly přesměrovány do obchodu online.

Jít nakupovat
ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY
© Getty Images

Německé speciality

Domácnost

Němečtí VPA se dělí o své oblíbené tradiční recepty

V druhé epizodě našeho nového interaktivního seriálu receptů se s námi VPA z kouzelného Německa podělí o své oblíbené recepty a tipy na přípravu jídel v nádobí iCookTM. Jste připraveni ochutnat bohaté tradiční pokrmy? Pojďme na to!

Duch Gemütlichkeit

Stačí zmínit křupavé řízečky, vydatná vepřová kolínka, pomalu pečenou kachnu, červené zelí, pikantní bramborový salát, šupinaté ryby a klobásky všeho druhu a je zřejmé, že německé kuchyni neschází chuť, charakter ani vroucnost. Pojem Gemütlichkeit, který vyjadřuje atmosféru pohody a družnosti, nezahrnuje jen chuť pokrmů, ale také způsob jejich přípravy a podávání. Tři z našich německých VPA se s námi ochotně podělí o své oblíbené recepty a nabízejí tipy, jak tyto pokrmy nejlépe připravit pomocí kuchyňského nádobí iCook.

Oblíbené tradiční slavnostní jídlo

Podle obyvatelky Krefeldu a 6% VPA Alexandry Klass musejí slavnostní zimní jídla nejen výtečně ochutnat a mít tradiční příchuti, ale musejí se také nechat rychle připravit. „Jedná se o jednoduchý recept,“ říká o oblíbeném jídle své rodiny, slavnostním guláši s knedlíky, salátem a hruškami plněnými brusinkami, „ale hodnotila bych ho pěti body z pěti.“

Snadnost, jednoduchost a chutnost pocházejí z tradiční základní receptury, kterou paní Klass upravila pro vaření metodou VITALOK™ na pánvi iCook Wok. „Teď se nemusím bát, že bych něco spálila, a nemusím také mýt tolik pánví,“ dodává.

Slavnostní guláš s knedlíky, kozlíčkem polním a hruškami plněnými brusinkami

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

S nízkým podílem tuku ve středomořském stylu

Podle Diamantové VPA Nicole Oechsle, která pochází z kouzelného městečka Mietingen, musí být dokonalé jídlo vyvážené. Jedno z jejích vůbec nejoblíbenějších, svíčková se středomořskou zeleninou a nízkotučnými sýrovými špeclemi, vyvažuje vydatné tradiční německé suroviny lehkou středomořskou zeleninou a sýrovými vaječnými nudlemi s nízkým podílem tuku. „Tohle je jeden z mých oblíbených receptů a je velmi jednoduchý,“ říká paní Oechsle.

Svíčková se středomořskou zeleninou a sýrovými špeclemi s nízkým podílem tuku

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

Chutné, a přesto vyvážené

Vyváženost – dokonalá chuť, snadná příprava a zdravé přísady – to je to, co charakterizuje perfektní slavnostní jídlo pro VPA a dobré přítelkyně Julii Weber (Perlový VPA) a Natalii Goldbeck (Platinový VPA). Obě dámy, které pocházejí ze samozvaného „nejlepšího města v Německu“ Aschaffenburgu, říkají, že jejich oblíbené jídlo, voňavou polévku z červené řepy se sušenými fíky a lískovými ořechy, je radost připravovat a navíc je ještě zdravá.

„Je to snadné. Velmi snadné,“ říká s úsměvem paní Weber a mluví o receptu, k jehož přípravě používá dvě úspěšné značky Amway – kuchyňské nádobí iCook a bodykey by NUTRILITETM. „Nepotřebujete už nic jiného,“ dodává paní Goldbeck. „Je rychlá, chutná a zdravá!“

Slavnostní polévka z červené řepy se sušenými fíky a lískovými ořechy

Tento recept si můžete stáhnout zde ve formátu PDF / ePub .

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím