ZAMĚŘENO NA VAŠE ÚSPĚCHY

Chuť Rumunska

Domácnost

Obohaťte svůj kuchařský repertoár o oblíbené recepty našich VPA z Rumunska

V prvním díle nového interaktivního seriálu se o své oblíbené recepty a rady na jejich přípravu s pomocí nádobí iCookTM podělí VPA z kouzelného Rumunska. Už se Vám sbíhají sliny? Jdeme na to.

Mnoho různých chutí

Rumunsko je nejlépe známé svými kouzelnými středověkými městečky, opevněnými hrady a samozřejmě legendou o Drákulovi. Je ale také domovem velice bohaté kuchyně. Rumunská kuchyně je ovlivněná dlouhou kulturní výměnou se sousedními státy i s celým světem. Nabízí tedy své vlastní jedinečné chutě, ale zároveň v ní najdete i mezinárodní pochoutky.

VPA z Rumunska se s námi podělili o své oblíbené recepty a poradili nám, jak je nejlépe připravit a předvést zákazníkům a potenciálním zájemcům o podnikání s nádobím iCook.

Kus tradice

Maria a Ioan Prelioceanovi jsou Safíroví VPA z kouzelné vesničky Hordonic de Jos v rumunské župě Sučava. Podělili se s námi o svoji oblíbenou rodinnou pochoutku: nadýchaný chléb pečený na sporáku s pomocí iCook Luxusní rodinné sady.

„Tento chléb pečeme alespoň jednou týdně a doplňujeme ho dalšími recepty,“ vysvětlují a dodávají, že přestože se tradičně peče v peci, oni k jeho přípravě raději používají výrobky iCook. Klasiku tak pozdvihnou na zcela novou úroveň.

„Chuť takto upečeného chleba je zcela jiná a mnohem lepší,“ zdůrazňují. „Za chuť bychom receptu dali víc jak pět hvězdiček a navíc se i skvěle hodí k předvedení vlastností výrobků iCook.“

Rumunský chléb pečený na sporáku

Recept si můžete stáhnout ve formátu PDF , který je vhodný k tisku, nebo ve formátu ePub pro použití ve čtečce elektronických knih.

Exotická varianta

Cornel Robu je Smaragdový VPA v Rumunsku a Perlový VPA v Itálii. Pochází z rumunského města Brăila a nejdůležitější je pro něj jednoduchost přípravy.

„Lidé se u delší ukázky mohou začít nudit,“ vysvětluje. Z tohoto důvodu je jeho nejoblíbenějším pokrmem telecí s hlívou a rýžovými nudlemi ve sladkokyselé omáčce.

„Jakmile si připravíte všechny přísady, je doba vaření jen 30 minut,“ vysvětluje. „Během přípravy hovoříme o výhodách nádobí iCook a na video projektoru promítáme obrázky.“

Recept na telecí ve sladkokyselé omáčce

Recept si můžete stáhnout ve formátu PDF , který je vhodný k tisku, nebo ve formátu ePub pro použití ve čtečce elektronických knih.

Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.

Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.

Rozumím