Naši oblíbenci na měsíc duben
Krása
Pět žhavých témat, která byste si neměli nechat ujít.
Romantickou pastelovou levandulovou vídáme nyní snad na všech přehlídkových molech pro jaro/léto 2018 a sluší prakticky všem typům pleti. V kombinaci s neutrálními barvami je sofistikovaná, zároveň ale úžasně kontrastuje s jasnějšími odstíny. Pokud Vás baví ležérní outfity, skvěle se hodí k džínovině. Vsaďte tedy letos na jemnost a přidejte levandulovou do svého šatníku. Vyzkoušet můžete třeba vzdušnou halenku, letní šaty nebo lehkou bundičku.
Zbavte se tlusté vrstvy líčidel a podtrhněte svou přirozenou krásu s pomocí nahého líčení, o kterém nyní všichni mluví. ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Rozjasňující CC krém SPF 50 zajišťuje lehounké krytí, podtrhuje přirozený jas pleti a kryje nedokonalosti. Faktor SPF 50 Vás pomůže chránit před škodlivými UV paprsky. Tento CC krém můžete nosit samostatně nebo pod podkladovým make-upem pro přirozeně dokonalou pleť, která zůstane krásná po celý den.
Pylová sezóna se rychle blíží. Než ale sáhnete po některém z volně prodejných léků, vyzkoušejte přírodní doplňky stravy, které Vaše utrpení zmírní. NUTRILITE™ Vitamin C Plus uvolňuje vitamin C dlouhodobě po celý den. Pomáhá tak snižovat tvorbu histaminu, který způsobuje například slzení očí a rýmu. V boji s alergiemi podpoří Váš imunitní systém i doplňky Mineral Sticks Zinc. Rozpouští se v ústech, takže je můžete užívat i na cestách bez vody.
Odstíny purpurové jsou oblíbené nejen ve světě módy, ale i kosmetiky. Naneste tuto nápadnou barvu na rty, nehty nebo oči a buďte nepřehlédnutelná. Vyzkoušejte třeba jemnější verzi klasického kouřového líčení! Použijte ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Paletu očních stínů - náplň Plumberry a na víčko naneste světlejší fialkovou. Poté přidejte tmavší odstíny do vnějšího koutku oka a dokonale je vyztrácejte pomocí štětce.
Nyní dozrává krásně růžová a fialková rebarbora, která je plná živin. Tato zelenina, často mylně považovaná za ovoce, obsahuje vápník, antioxidanty a vitamin K, které podpoří Vaše kosti a ochrání Vás před volnými radikály. Rebarboru často používáme v dezertech, ale kvůli její natrpklé chuti musíme obvykle přidat i spoustu cukru. Zkuste ji tedy povařit v ovocné šťávě nebo společně s jahodami. Budete tak moci tuto živinovou bombu využít naplno.
Abychom Vám mohli na našich internetových stránkách nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek, používáme soubory cookies. Tyto soubory se ukládají do Vašeho prohlížeče a většina internetových stránek je používá k tomu, aby Vám uživatelský zážitek přizpůsobila na míru.
Budete-li naše internetové stránky i nadále používat, aniž byste změnili nastavení, souhlasíte s využíváním souborů cookies.